FőoldalVadászataink külföldön

A Nomad Hunting Kft teljessé kívánja tenni szolgáltatásait avval hogy távoli vadászterületekre is szervez vadászatokat , személyes , baráti kapcsolatait felhasználva.


Erdély

Az erdélyi Kárpátok vadregényessége rengeteg vadászvendégnek ígér felejthetetlen vadászélményeket . Aki barna medvére akar vadászni annak feltétlen ide kell jönnie.
A tavaszi medvevadászat április közepén a legeredményesebb ekkor találhatjuk meg a legnagyobb medvéket . Vadászata lehetséges magaslesről ahová kitett döggel szoktatják a medvét nem ritka az akár 400-500 CIC pontos sem.

Izgalmas vadászat az őszi vegyes hajtás ahol a vaddisznón kívül gyakran kerül medve sőt farkas is a terítékre.
A téli vadászat égköve pedig a zerge vadászat ami jó kondíciót követel meg a vadásztól.

image

image

image

Szerbia (Vajdaság)

Déli szomszédunknál mintegy 40-50 km re a magyar határtól kiváló őzállomány található,

De a legkeresettebb vadászataink az augusztusi fürj vadászatok ahol 4-5 vadász reggelente 50-80 db fürjet tud meglőni , a délutánt pedig gerle vadászattal tudjuk eltölteni.

image

image

image

Afrika, Namibia

Farm: Hartebees Teich

200 km-re található Windhoek-tól észak-keletre Hochfeld mellett . Síkvidék ,a bokros, cserjés terület 12.000 ha nagyságú . Erre a területre külön várjuk íjász vadászok jelentkezését. Nem kell felárat fizetni ( a tulajdonos is íjász vadász). Ezen a területen évente 5-6 db gepárdot ejtenek el. A gepárdvadászathoz legalább 10-14 napra van szükség. A területen e mellett kapitális varacskos agyarak zsákmányolhatók.


Farm: Ekuja Hunting and Game ranch

Különleges minőségű trófeák ejthetők ezen a területen. Garantáltan rekord méretű trófeák találhatók. Kivételesen gazdag a vadállomány. A mintegy 10.400 ha-on 2.000 db feletti vadállomány található 15 féle különböző vadfajjal.


Hummelshain Vadász- és vendégfarm:

80 km-re található Windhoek-tól észak-keletre. Nagyon gyönyörű a táj,a dombos sziklás területek speciális élőhelye a leopárdnak. Aki leopárdot akar zsákmányolni annak a vadásznak erre a területre kell jönnie. A leopárd vadászathoz legalább 10-14 nap szükséges. A területen található rengeteg antilop féléből gyakran kerülnek ki rekord méretű trófeák.
A farmon külön álló vendégszobák tusolóval/WC-vel felszereltek. A kertben egy kis úszómedence teszi kellemesebbé a forró napokat.

image

image

image

Prémium vadászatok
Vadászatok Magyarországon
Vadász területek, szállások