FőoldalJogi nyilatkozat

Szerzői jog

A web-oldalakkal, azok tartalmával az ott található mindennemű szöveges, képi és hang tartalom - ideértve az adatbázishoz fűződő jogokat is - illetőleg ezek elrendezése, a Nomád Hunting Kft tulajdonát képezik. A Nomád Hunting Kft előzetes cégszerű aláírással teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt engedélye nélkül tilos bármilyen szöveg, képanyag, ábra, logó, ikon, valamint azok részletének vagy elrendezésének a másolása, sokszorosítása, újra megjelentetése, letöltése, elküldése, továbbítása.

A Nomád Hunting Kft fenntartja magának azt a jogot, hogy a beküldött bármely adatot, információt - ideértve szöveget, képet - a saját céljaira felhasználhatja.

A Nomád Hunting Kft felhívja a figyelmét, hogy a fent leírt feltételektől eltérő, azokat sértő felhasználás a szerzői jogokat, mint polgári jogi és a szerzői és szomszédos jogok megsértésére vonatkozó büntetőjogi jogkövetkezmények érvényesítése érdekében fellép.Linkek

Portálunkon szereplő egyes hivatkozások, linkek, más tartalomszolgáltatók weboldalaira mutatnak.

Ezen oldalak adatkezelési gyakorlatáért, valamint tartalmáért felelősséget nem vállalunk.Az adatkezelés célja

Az adatkezelés, a Weboldal szolgáltatásait igénybevevő regisztrált Felhasználók, valamint és az Üzemeltető közötti folyamatos kapcsolatot és a közvélemény kutatást szolgálja. Továbbá kizárólag abból a célból használja és kezeli, hogy magasabb szintű szolgáltatást tudjon a Felhasználó részére nyújtani, különösen az alábbi területeken:

 

  • a Weboldalon feltett kérdéseire történő válaszadáshoz;
  • hírleveleink eljuttatásához;
  • belső nyilvántartásához;
  • a Weboldal tartalmának fejlesztéséhez;
  • a Weboldal frissítéséről történő tájékoztatáshoz;
  • a Weboldal tartalmának testre szabásához;
  • ahhoz, hogy eljuttassuk a Felhasználónak azokat a kiadványokat, amelyeket honlapunkon megrendel.
Prémium vadászatok
Vadászatok Magyarországon
Vadász területek, szállások