FőoldalVadászatok lebonyolítása

A vadászatok gyakorlati lebonyolítása:

Jelentkezés:

Kérem küldje el a kitöltött jelentkezési lapot , vagy hívja fel irodánkat ahol kollégáinkkal megbeszélheti kívánságait.

Igényei szerint megküldjük önnek a vadászterülettel leegyeztetett kötelezettség nélküli ajánlatot. Amennyiben Ön elfogadja az ajánlatot elküldi irodánknak a vadászaton résztvevők adatait ( név, útlevélszám ,fegyvertartási engedély -,vagy vadászati engedély szám )

Szerződés:

A fentiek alapján elkészítjük a vadászati szerződést amit ha egyetért vele aláírva vissza kell jutatnia irodánknak. Az aláírt vadászati szerződés értelmében az Ön foglalása érvényes.

A Vadászati szerződés alapján a vadászaton résztvevők részére meghívólevelet küldünk mely alapján a fegyverét legálisan szállíthatja Magyarország területén.

A határon semmilyen illetéket nem kell fizetni !

A vadászterületre vezető utat útleírás , illetve térkép formájában eljutatjuk Önnek. Lefoglaljuk a terület közelében található I .o. szálást .

A vadászterületen kollégáink várják önöket a program pontosítása céljából.

Amennyiben repülőgéppel érkeznek igény szerint leszállítjuk a repülőtérről a vadászterületre.

Elszámolás:

A remélhetően várakozásainak megfelelően vadászélményekben gazdagon eltöltött napok végeztével Ön a vadászterület Hivatásos vadászával egyeztetve kitöltik a lőjegyzéket amely tartalmazza az elejtett vadak, illetve igénybe vett szolgáltatások listáját, ami alapján a Nomád Hunting kft elkészíti Ön felé a vadászat elszámolását.

A számla Euróban lesz kiállítva a fizetés pedig készpénzben történik.

A közzétett árjegyzék tájékozató jellegű , mivel a különböző vadászterületeken az árak eltérőek lehetnek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk !

Prémium vadászatok
Vadászatok Magyarországon
Vadász területek, szállások